Politic

VIDEO // Mai mulți angajați ai structurilor de forță au fondat ”Scutul Poporului”: “Suntem pentru popor și cu poporul”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți angajați ai structurilor de forță, dar și a batalioanelor cu destinație specială, au înregistrat în decembrie 2022 o Asociație Obștească ”Scutul Poporului”. Președintele organizației este Chiril Guzun, iar deocamdată din aceasta fac parte 105 foști angajați a instituțiilor de forță, informează paranteze.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Președintele organizației a comunicat că scopul acestei Asociații este de a ajuta poporul și de a ieși în stradă pentru a apăra poporul de acțiunile ilegale a actualei guvernări în raport cu cetățenii.

Totodată, Guzun a negat acuzațiile că aceștia ar pregăti destabilizări și a dat asigurări că nimeni din politicieni nu ar sta în spatele acesteia.

”Vrem să arătăm la toți că suntem o asociație a oamenilor cu epoleți, înregistrată în 2022 la ASP. Scopul nostru e de a ajuta poporul, suntem pentru popor și cu poporul. Noi suntem apolitici, nu facem parte nici dintr-un partid. Doritorii care vor să facă donații, o pot face pe contul bancar. Scopul nostru e de a ieși în stradă și de a apăra poporul, de a nu permite actualei guvernări să-și bată joc de popor. Noi nu suntem o asociație care vrea să facă destabilizări (…) Am explicat și mai spun, suntem cu poporul și pentru popor”, a menționat președintele Chiril Guzun.

Întrebat de un jurnalist prezent în sală dacă Andrei Spînu ar avea vreo legătură cu Asociația respectivă, președintele organizației a declarat că nu.

”În spatele Asociației nu stă nimeni, nimeni nu are nicio atribuție. Andrei Spînu sau alte persoane nu stau în spate”, a conchis acesta.

Prezentarea asociației a avut loc astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au fost înmânate și primele legitimații de membru.

loading...

Comments are closed.