(video) Maia Sandu alături de Vlad Filat îi strângea mâna lui Erdogan. Acum protestează și îl numește dictator

maia sandu si filat, vlad filat, filat si erdogan, erdogan moldova, relatii moldo-turce, filat turcia, pldm pro-european, dictatori moldova, maia sandu turcia, maia sandu erdogan, proteste contra erdogan, proteste moldova, maia sandu proteste
 

Bloggerul Eugeniu Luchianiuc a postat un video pe pagina sa de Facebook în care a arătat cadre din cadrul vizitei al cabinetului de miniștri din Republica Moldova, condus pe atunci de Vlad Filat la Ankara. Printre miniștrii care au strâns mâna lui Recep Taiyyp Erdogan o vedem și pe lidera PAS, Maia Sandu.

Menționăm că în momentul de față, președintele turc se află într-o vizită în Republica Moldova, iar Partidul Acțiune și Solidaritate, împreună cu societatea civilă subordonată acestuia protestează, numindu-l pe Erdogan – dictator.

Tot astăzi, pe blogul fermapolitică, a fost postat un document din data de 31 octombrie 2012, în este indicată lista cu membrii delegației moldovenești ce s-a deplasat la Ankara alături de Vlad Filiat. Printre aceștia, se află și ministrul educației de atunci, Maia Sandu.

Momentan, nici un reprezentant al Partidului Acțiune și Solidaritate sau Maia Sandu personal nu a comentat evoluția lui Erdogan din promotor al valorilor democratice în 2012, în dictatorul anului 2018.

Total
0
Shares
Total
0
Share