(Video) Maia Sandu: Cerem tragerea la răspundere penală a lui Igor Dodon pentru uzurparea puterii de stat!

Maia Sandu și Năstase cer tragerea la răspundere penală a lui Dodon pentru uzurparea puterii de stat, alianta acum psrm, dodon maia sandu nastase, uzurparea puterii in republica moldova, federalizare moldova,

Președintele Dodon va fi băgat după gratii?! Liderii blocului ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, au cerut justiției să inițieze o cauză penală pe numele lui Dodon pentru uzurparea puterii de stat în Republica Moldova.

Andrei Năstase: “Suntem obligați să tragem un serios semnal de alarmă față de obscura strategie prin care se urmărește federalizarea Moldovei și anexarea ei unui spațiu dominat în totalitate de Rusia. În fond, se urmărește transnistrizarea țării”.

Maia Sandu: “Blocul ACUM este foarte îngrijorat de aceste evoluții și cere stoparea oricăror discuții pe marginea acestui document neconstituțional, ilegal. Mai mult decât atât, noi cerem tragerea la răspundere a lui Igor Dodon și investigarea faptelor de corupție, mită, contrabandă, uzurparea puterii de stat și negocieri secrete în afara câmpului constituțional. Au fost comisie acțiuni necompatibile cu funcția de șef al statului, uzurparea puterii în stat, apărarea intereselor separatiste și nu a statului în care deține funcția de șef de stat”.

Asta au declarat Năstase și Maia Sandu înainte de alegerile din 24 februarie 2019. Dar ce fac acum, vedeți și dvs – au uitat de uzurparea puterii de stat de către Dodon, mai mult, s-au aliat cu socialiștii și împreună au preluat controlul asupra justiției. Mai departe scopul lor este să acuze PDM de uzurparea puterii.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share