VIDEO // Maia Sandu este nemulțumită de activitatea unor miniștri din Guvernul Gavrilița

Maia Sandu se disociază de guvernul PAS al N. Gavrilița – „Este responsabilitatea doameni prim-ministru. Este echipa ei, responsabilitatea ei”, scrie timpul.md

Unii miniștri ai actualului Guvern comunică prea puțin cu cetățenii. De această părere este președintele R. Moldova, Maia Sandu.

„Cred că în acest context dificil, activitatea Guvernului poate fi apreciată ca „bine”, dar este adevărat că sunt domenii unde lucrurile s-au mișcat mai repede, în pofida capacităților mici, scăzute la ministere.

Sunt și ministere care s-au mișcat încet. Cred că este nevoie de mai multă viteză. Cred că sunt miniștri care au reușit și să comunice cu oamenii, și miniștri care nu au comunicat cu oamenii, agenții economici sau părțile interesate, care țin de domeniul lor. Am fost și eu ministru.

Nu din prima am înțeles cât este de importantă este să mergi să comunici. Am așteptări de la unii miniștri să interacționeze cu cetățenii mult mai bine decât până acum”, a spus șefa statului în timpul unui interviu pentru NordNews.md

„Este responsabilitatea doameni prim-ministru. Este echipa ei, responsabilitatea ei. În momentul în care trebuie să se facă o remaniere, ea este cea care trebuie să o anunțe. Eu aș fi făcut niște remanieri dacă eram prim-ministru”, a adăugat Maia Sandu.

Amintim că toată puterea politică în R. Moldova este deținută de facto de Maia Sandu, iar aceste afirmații trădează intenția clară de aruncare a vinei pe Natalia Gavrilița, care se pare va fi sacrificată de Maia Sandu pentru a-și salva propriul rating electoral, mai notează sursa citată.

Total
0
Shares
Total
0
Share