Alte știri

VIDEO // Maia Sandu vinde țara, denunță deputații socialiști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații socialiști, Alla Darovannaia și Nicolae Pascaru bat alarma în privința acțiunilor președintelui Maia Sandu îndreptate împotriva cetățenilor, transmite Telegraph.md

Socialiștii spun că din cauza faptului că Sandu nu a promulgat legile votate de majoritatea parlamentară, multe din facilitățile sociale și proiectele ce țin de bunăstarea moldovenilor nu au fost implementate în viață.

„Din cauza Maiei Sandu, nu au fost majorate salariile medicilor. Prin acțiunile sale, Maia Sandu a stopat subvenționarea. Oamenii văd și înțeleg acest lucru. Maia Sandu ne vinde țara străinilor. Asta e starea pe care o resimțim” a declarat Alla Darovannaia, în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, parlamentarii atenționează că Maia Sandu lucrează acum în numele unor interese străine.

„În locul merelor poloneze și produselor ucrainești, produsele noastre lipsesc de pe rafturile din supermarketuri. Noi am vrut să protejăm, dar Maia Sandu a respins această lege, la indicația patronilor săi străini. Fermierii sunt supărați pe Maia Sandu. Piața e plină de produse de import, protejate de Maia Sandu. Ea protejează străinii. A mers la Berlin, unde a semnat un acord prin care moldovenii pot să meargă la muncă în Germania, forțându-i pe moldoveni să plece din țară și să lase pământurile în paragină”, susține Alla Darovanaia.

Amintim că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor participă în alegerile parlamentare anticipate 11 iulie 2021, pe poziția nr.6 în buletinul electoral, cap de listă fiind Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // DECLARAȚIE: PSRM va insista în viitorul Parlament pe toate legile sociale, respinse de Maia Sandu

 

loading...

Comments are closed.