(video) Maiei Sandu i s-a reproșat decizia de a o susține pe Greceanîi chiar în fața sediului Platformei DA

Maia Sandu, PAS, ACUM, Platforma DA, Gheorghe Petic, ședința de judecată Gheorghe Petic, cine este Gheorghe Petic, Protest în susținerea lui Gheorghe Petic, violator, Năstase desre petic, lista blocului ACUM pentru parlamentare, condițiile în care este deținut Gheorghe Petic

Astăzi are loc o ședință a biroului politic al Partidului Politic Platforma DA, la care a fost invitată și Maia Sandu. Scopul ședinței este de a identifica motivele pro și contra votării Zinaidei Greceanîi în calitate de speaker al Parlamentului.

În momentul în care Maia Sandu călca pe scările sediului Partidului PPDA, unul din membrii formațiunii, care aștepta declarații din partea conducerii i-a strigat acesteia că decizia enunțată ieri de PAS a fost una greșită. Maia Sandu a răspuns “poftim?”, continuându-și calea.

Amintim că ieri seara, a avut loc ședința biroului politic al PAS, în care s-a decis ca să susțină candidatura Zinaidei Greceanîi pentru funcția de președinte al Parlamentului. Decizia a fost luată fără a înștiința Platforma DA, partenerul de alianță în blocul ACUM.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share