Social

VIDEO // Mama îmbrățișată la naștere: Te uimește această micuță

Pinterest LinkedIn Tumblr

Momentul în care un copil vine pe lume este cel mai minunat pentru o mama. Legătura dintre mamă și copil se creează încă din primele minute după naștere.

Sentimentele pe care le traiește o femeie atunci când își vede pentru prima dată copilul nu pot fi descrise în cuvinte. Deși par că vin pe lume fără să știe nimic, bebelușii știu că dragostea pentru mamă este infinită. Își pot recunoaște mama încă din prima clipă. Dovada este un video emoționant din timpul unei nașteri, când o fetiță abia adusă pe lume se agață de chipul mamei sale și o îmbrățișează.

Mama, cel mai frumos sentiment la naștere

Fără îndoială este cel mai minunat sentiment al unei mame. Emoționantul moment s-a întâmplat pe 5 aprilie 2017, la Spitalul Santa Monica (în Brazilia). Micuța „iubăreața” se numește Agata Ribeiro Coelho, iar mămica Brenda Coelho de Souza și avea 24 de ani când a devenit mămică.

„A fost un moment încredibil când fiica mea m-a îmbrățișat pentru prima dată. Medicii pur și simplu au rămas șocați și nu le venea să creadă cât de afectuoasă a fost cu mine”, a mărturisit Brenda.

Bebelușii, lucruri surprinzătoare în burtica mamei:

Simt mângâierile de mama

Bebelușii simt mângâierile mamei încă de la 7 săptămâni. Simțul lor este primul care se dezvoltă. Ei pot simți mângâierile mamei în burtă ca și cum ar fi mângâieri directe. De asemenea, din săptămâna 27 de sarcina, ei pot distinge vocea mamei.

Plâng în burtica mamei

Bebelușii plâng în burta mamei de la 28 de săptămâni. Cercetătorii de la Centrul Medical Carolinas din SUA au descoperit acest lucru din întâmplare.

Zâmbesc în burtica mamei

Așa cum pot să plângă, bebelușii pot să și zâmbească încă de când sunt în burtică. Ecografiile 4D au arătat că aceștia au un zâmbet dulce din săptămâna 28 de sarcina.

Simt tristețea mamei

Dacă mama este tristă și plânge în timpul sarcinii, bebelușii experimentează și ei această stare și pot deveni agitați.

Surse: metro.co.uk

Citește și: VIDEO // Tragedie în Sankt Petersburg: S-a prăbușit o arenă sportivă. Cel puțin o persoană a decedat

loading...

Comments are closed.