VIDEO // MAN condamnă intimidările și controalele abuzive împotriva Primăriei Chișinău

În urma acțiunilor desfășurate împotriva Primăriei Chișinău și a membrilor Mișcării Alternativa Națională (MAN), aducem la cunoștința opiniei publice următoarele:
În prezent, Primăria Chișinău este supusă unui val de controale inutile și abuzive inițiate de către mai multe structuri de stat. Procuratura, CNA, Autoritatea Națională de Integritate, Inspecția Financiară, IGP, Inspectoratul Social de Stat, Inspectoratul Control Financiar, Curtea de Conturi și Cancelaria de Stat sunt doar câteva dintre acestea. Aceste controale au ca rezultat blocarea activității Primăriei și intimidarea membrilor MAN.

Președintele MAN, Ion Ceban, a subliniat că aceste acțiuni au un caracter tendențios și au ca scop destabilizarea activității Primăriei și intimidarea membrilor MAN. Angajații Primăriei Chișinău sunt supuși zilnic la hărțuire și presiune, fiind nevoiți să ofere explicații și să se prezinte la diverse instituții pentru a furniza informații.

În cadrul acestor controale abuzive, membrii MAN au fost vizați în mod particular. Mai mulți reprezentanți, printre care Ilie Ceban, Olga Ursu, Irina Gutnic și Angela Cutasevici, au fost subiectul unor dosare și citări la diverse instituții de stat. Aceste acțiuni au ca scop intimidarea și punerea presiunilor asupra membrilor MAN.

MAN condamnă ferm aceste acțiuni și consideră că ele sunt motivate politic, fiind inițiate de către reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). În plus, MAN atrage atenția asupra faptului că aceste controale abuzive blochează activitatea Primăriei și împiedică soluționarea problemelor concrete ale orașului.

Mișcarea Alternativa Națională reafirmă că va continua să lupte împotriva abuzurilor și va face tot posibilul pentru a apăra interesele orașului și ale membrilor săi.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share