Politic

VIDEO // MANIFESTUL ”Mișcării Pentru Popor”: Guvernul ar trebui să plătească integral facturile consumatorilor pentru trei luni de iarnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul ar trebui să plătească integral facturile consumatorilor pentru trei luni de iarnă. Acest lucru a fost cerut astăzi de către, recent creată, ”Mișcarea Pentru Popor”. Colectarea masivă de semnături în sprijinul acestei inițiative va începe săptămâna viitoare.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Reprezentanții mișcării susțin că în ultimii 2 ani, Moldova a primit cca 1 miliard de euro din străinătate. La începutul acestui an, Uniunea Europeană a promis că va mai oferi 250 de milioane de euro. Acești bani, spun ei, sunt suficienți pentru a salva complet cetățenii de plățile enorme pentru încălzire, gaz și energie electrică din această iarnă. Mai mult, Mișcarea Pentru Popor susține că autoritățile trebuie doar să își optimizeze cheltuielile nejustificate.

„Mișcarea Pentru Popor” este formată din veterani ai războiului transnistrean, cunoscuți activiști civili precum Alexei Sivunic și Maia Laguta, membri ai Partidului ȘOR, Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Renaștere, o serie de organizații publice și deputați de diferite niveluri.

Mișcarea Pentru Popor face apel către societatea civilă și întreaga clasă politică, indiferent de culoarea sau orientarea externă, să sprijine această inițiativă socială.

loading...

Comments are closed.