VIDEO // Maraton electoral: Ion Ceban a prezentat echipele MAN, care vor să conducă cinci suburbii ale Chișinăului

În cadrul unor evenimente publice cu tentă electorală, Ion Ceban, primarul capitalei și președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN), a prezentat primii cinci candidați la funcțiile de primari și echipele formațiunii care doresc să conducă cinci suburbii ale Chișinăului.

Potrivit informațiilor furnizate de către MAN, pentru funcția de primar în Durlești a fost prezentat Mihail Onofrei:

La conducerea Primăriei Codru a fost înaintat Anatol Turchin:

Vasili Popa, membru al echipei MAN, este susținut pentru funcția de primar al Primăriei Trușeni:

”Am prezentat echipa MAN pentru Ghidighici, programul electoral și realizările din ultimii ani în localitate. Împreună vom reuși să aducem schimbări în bine în localitate”, a declarat Ceban:

Nu în ultimul rând, la Cricova a fost prezentat programul electoral și echipa MAN, iar Victor Slobozianu este susținut pentru funcția de primar:

Pentru actualul scrutin, MAN și-a desemnat concurenți în 12 suburbii ale orașului

”În 12 localități MAN vine cu candidații proprii, iar în 17 avem echipe de consilieri MAN. Venim cu candidați puternici și specialiști cu experiență, având încrederea că se poate de făcut mai mult în fiecare localitate și de furnizat mai multe rezultate”, a declarat Ion Ceban.

”Ne-am onorat angajamentele făcute și încă mai avem multe de făcut. În perioada 2019-2023, în premieră, municipalitatea a oferit un sprijin substanțial de peste 740 de milioane de lei. Cifra este de două ori mai mult decât cele două programe guvernamentale ”Satul European” și ”Satul European Expres”. Oamenii din cele 18 suburbii merită acest lucru, pentru plătesc taxe și trebuie să beneficieze de condiții de trai mai bune. Investițiile au mers pentru apeducte și canalizare, drumuri, iluminat, pentru reabilitarea, extinderea și construcția instituțiilor educaționale. În raza orașului și în suburbii nu mai există o localitate unde nu am început sau nu am finalizat lucrările de construcție a unei grădinițe, în localități mici inclusiv, cum ar fi Bîc. Bani au fost investiți pentru construcția de terenuri de sport, de joacă, modernizarea transportului. Practic, în fiecare suburbie ajunge transport public modernizat. Au fost lansate multe rute noi. Mai este mult de muncit, dar noi știm care sunt prioritățile”, a mai declarat Ion Ceban.

Candidații MAN în suburbii sunt Denis Dănilă (Vatra), Angela Zaporojan (Colonița), Mihail Onofrei (Durlești) Anatol Turchin (Codru), Vasile Popa (Trușeni), Leonid Umaneț (Bubuieci), Radu Boțan (Ghidighici), Viorel Cheltuitor (Tohatin), Victor Slobozianu (Cricova), Victor Solomon (Cruzești), Radu Caraman (Grătiești) și Ion Onța (Stăuceni).

Total
0
Shares
Total
0
Share