Politic

(video) Marian Lupu, așa cum nu l-ai mai văzut! Vezi unde a fost surprins președintele fracțiunii PDM!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele fracțiunii parlamentare al Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu a fost surprins la sala de sport în această duminică. Se pare că în momentul în care o bună parte a politicienilor era concentrată pe jocurile politice, pe referendumul de demitere a primarului general al Municipiului Chișinău, deputatul democrat a mers la sala de forță pentru a-și menține forma bună fizică.

Duminica ar trebui să fie despre activități pentru minte și suflet. Faptul că unii aleg să irosească ziua cu jocuri politice și populiste nu poate fi decât un dezavantaj pentru ei. Eu am decis ca astăzi, timpul meu liber să îl dedic familie și unei activități dragi mie, să merg la sala de forță. Este incomparabilă starea de bine pe care ți-o dă mișcarea și energia cu care te încarcă pentru săptămâna care urmează. Vă recomand sincer să încercați ori de câte ori aveți ocazia și să îi încurajați și pe cei dragi să o facă!” a scris președintele fracțiunii PDM, Marian Lupu într-i postare pe Facebook.

După spusele lui Marian Lupu, cu timpul și-a format un obicei, ca de 3 ori pe săptămână în locul pauzei de masă să facă sport. Exerciții timp de 45 de minute îți asigură o stare fizică și emoțională mult mai bună. „După antrenament mă simt altfel, mai degajat. Nu poți să ai o carieră profesională de succes fără a avea o formă fizică și o formă psihologică bună” a mai declarat Marian Lupu.

loading...

Comments are closed.