Politic

VIDEO // Marina Tauber: ”De cine se teme președintele Parlamentului Igor Grosu și cât ne costă frica lui de popor?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

De cine se teme președintele Parlamentului Igor Grosu și cât ne costă frica lui de popor? Aceste întrebări mi-au apărut primele în gând atunci când am văzut atâția agenți de pază în jurul unui politician în care are încredere mai puțin de un procent de moldoveni?

Igor Grosu a intrat falnic, ca un lăstar de stejar în sediul primăriei din Pepeni, raionul Sângerei, țintit cu privirea de cel puțin cinci agenți de pază.

„Așa un om mic și atâta pază”, a comentat unul dintre consilierii locali când a văzut cohorta de bodyguarzi care îl protejau pe Grosu. Pertinentă observația. Ne întrebăm și noi, așadar, de ce are nevoie președintele Parlamentului de atâta pază, de cine se apără și cât costă bugetul de stat frica lui Grosu față de oameni? Mai ales pe timp de criză, mai ales când oamenii caută să adune de-o pâine, mai ales când tai cheltuielile, mai ales când îi lipsești pe bătrâni și săraci de ajutorul de Paște pe care îl primeau în ultimii ani.

Igor Grosu spunea, cu ceva timp în urmă, că pentru el e un „disconfort” mare să fie înconjurat de agenți de pază și promitea să reducă numărul lor, în urma unei reforme a SPPS. Se pare însă că n-a fost decât o altă promisiune deșartă, pentru că numărul agenților de pază nu doar că a fost redus, dar, precum se vede, a fost chiar majorat. Așadar, în calitate de deputat, vreau să știu cât costă bugetul de stat „disconfortul” acesta al lui Grosu și de ce i-a fost fortificată paza lui. De asemenea, vrem să știm dacă și președintele statului, premierul sau alte persoane beneficiază de mai multă pază. Suntem siguri că această informație îi interesează pe toți, mai ales pe cei care și-au dat votul pentru transparența, corectitudinea și modestia deputaților PAS.

Autor: Marina Tauber, deputatul Partidului Șor

loading...

Comments are closed.