Social

VIDEO // Mărturiile unui bărbat reținut pentru tentativă de viol și care riscă cinci ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 30 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru tentativă de viol.

În dimineața zilei de 16 august, dipeceratul Inspectoratului de poliție a sec. Botanica, a a fost sesizat de o doamnă de 85 de ani, despre faptul că a fost victimă a unei tentative de viol, în timp ce se afla în parcul Valea Trandafirilor. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului. Doamna a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se plimba prin parc a fost agresată de către un tânăr și prin constrângere fizică a încercat să întreție relații sexuale cu ea contra voinței. Tentativa a eșuat, datorită faptului că a intervenit un trecător iar suspectul a fugit într-o direcție necunoscută.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat.

Acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice, tâlhării, jafuri, furturi.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de viol, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.

loading...

Comments are closed.