Alte știri

VIDEO // Masca de protecție, motiv de ceartă. Un tânăr, dus la poliție și amendat cu 2.000 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar și după un an de pandemie, purtarea măștilor de protecție este o adevărată provocare și un motiv de scandal pentru unii. Asta s-a întâmplat și acum câteva zile pe strada Maria Dragan din sectorul Ciocana al capitalei.

Un echipaj de carabinieri, care patrula în zonă au observat că un tânăr nu poartă mască și i-au făcut observație.  Supărat că i-a fost reproșat acest fapt, tânărul a scos telefonul din buzunar, a pornit camera de filmat, iar apoi s-a luat la ceartă cu militarii trupelor de carabinieri, declarând că el, nu are la el nicio mască și se îndreaptă spre farmacie pentru a și-o procura.

După un schimb de replici tăioase, din cauza că tânărul nu s-ar fi supus cerințelor legale, acesta a fost dus la inspectoratul de poliție. Acolo, i-a fost întocmit un proces contravențional pentru încălcarea regulilor de protecție și prevenire a răspândirii virusul COVID-19 și aplicată o amendă de 2.000 de lei, informație confirmată și de ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati. Tânărul însă nu este de acord cu decizia polițiștilor și urmează să se adreseze în judecată.

Amintim că Republica Moldova se află în cod roșu de alertă, iar cetățenilor le-au fost impuse mai multe reguli, inclusiv purtarea măștii atât în spații libere, cât și în încăperi.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.