(video) Maxim Brăila speră ca mai mulți tineri să-i urmeze exemplul și împreună să schimbe imaginea Chișinăului

Cel mai tânăr candidat la Primăria Chișinău, spot electoral impresionant, maxim braila
 

În cadrul proiectului ping-pong cu ziarul de gardă, lansat de către publicația cu același nume în scopul de a face cunoștință mai aproape cu candidații pentru alegerile locale din Chișinău, invitat la un joc de tenis de masă a fost candidatul din partea Partidului Popular din Republica Moldova, Maxim Brăila.

Are 25 de ani și este cel mai tânăr dintre candidații la fotoliul de edil al capitalei. Maxim Braila, reprezentantul Partidului Popular din R. Moldova, consideră că este „vocea tineretului” în această campanie electorală și speră ca exemplul lui să fie urmat și de alți tineri, împreună cu care ar putea schimba Chișinăul. Îl admiră pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, însă nu pentru politicile pe care le implementează, ci pentru „imaginea sa de lider”, scrie Ziarul de Gardă.

Despre ce a realizat din anul 2011, când la vârsta de doar 18 ani a vrut să obțină un mandat de consilier al primăriei, și până acum, aflați în filmulețul de mai jos:

Maxim Braila are 25 ani și este jurist, angajat la întreprinderea de stat Centrul Republican pentru Ameliorare şi Reproducere a Animalelor. Totodată, este vicepreşedinte al formaţiunii politice pe care o reprezintă. A apărut prima dată în spaţiul public în mai 2011, când avea 18 ani și era elev în clasa a XII-a. Atunci, s-a înscris în cursa electorală din Chişinău pentru a obține un mandat de consilier municipal. A adunat 0,06% din voturi, insuficient, însă, pentru obținerea mandatului de consilier. Din campania din 2011 datează și declarația sa că apreciază „imaginea de lider” a lui Vladimir Putin și că „locuiește în Moldova, deci vorbește limba moldovenească”. La șapte ani distanță, continuă să aprecieze imaginea de lider a șefului de la Kremlin, doar că acum declară că „este moldovean, dar vorbește limba română”.

Total
0
Shares
Total
0
Share