(video) Membru al Platformei DA: Blocul ACUM s-a terminat, nu mai există. La alegerile din 2020 vom merge separat de Maia Sandu

Într-un filmuleț plasat pe Facebook de către Bloggerul Eugen Luchianiuc, un membru al Platformei DA, explică de ce a fost nevoit să candideze independent la funcția de Pimar, dar și ce se întâmplă exact în interiorul Blocului ACUM.

Tânărul care apare în imagini, ar fi Pavel Sârcu, membrul Platformei DA. Acesta spune că a fost nevoit să candideze independent la funcția de Primar al comunei Cojușna, din cauza unui transfug de la Partidul Liberal, care a fost preferat de Blocul ACUM. Pavel explică că dacă Blocul ACUM nu ar fi acceptat transfugii, care au ocupat anterior funcții în primărie, pe care-l acuză și de acte de corupție, atunci Cojușna l-ar fi ales pe el primar din primul tur.

Pe finalul filmulețului, Sârcu declară că „Blocul ACUM niciodată nu a existat. Din Blocul ACUM face parte oamenii din Platforma DA, oamenii care au ieșit la proteste care au crezut și luptat pentru schimbare. Iar de partea cealaltă, există americanii care l-au înlocuit pe Plahotniuc cu Maia Sandu!”

Tânărul mai transmite un mesaj de la Andrei Năstase, liderul Platformei DA, declarând că Blocul ACUM s-ar fi terminat și că-n 2020, odată cu alegerile Prezidențiale vor fi și alegeri Parlamentare anticipate, la care Platforma DA va merge separat de Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu.

Pavel Sîrcu, membru al #neDA, a candidat independent la Cojușna pentru că din partea la #ACUM era alt candidat. Gândurile video au fost plasate de el pe facebook pe data de 21 octombrie 2019” scrie Luchianiuc la descrierea video-ului publicat pe pagina sa.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share