Politică

(video) Mercedes-Benz a deschis o uzină de construcție a mașinilor la Moscova. Putin prezent la eveniment

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mercedes-Benz a marcat astăzi startul producţiei de automobile la noua lor uzină din preajma Moscovei. La evenimentul de deschidere au participat mai mulţi oficiali, printre care şeful Mercedes-Benz Dieter Zetsche, dar şi preşedintele Vladimir Putin, care a intrat mândru pe teritoriul fabricii cu noua sa limuzină AURUS Senat în locul uneia Mercedes pe care o avea anterior, scrie AutoBlog. 

În 2017, Mercedes-Benz Cars a pus piatra de temelie pentru noua sa uzină, care a fost construită în mai puţin de doi ani, în regiunea Moscovei. Aceasta este situată la aproximativ 40 kilometri nord-vest de capitala Rusiei, Moscova, pe teritoriul parcului industrial Esipovo pe o suprafaţă de 85 de hectare.
 
Compania de productie Mercedes-Benz Manufacturing RUS (MBMR) are responsabilitatea pentru noua producție de autoturisme din Rusia și a fost creată special în acest scop. Mercedes-Benz plant Moscovia face acum parte din rețeaua globală de producție cu peste 30 de locații din întreaga lume.
 
Odată cu începerea producției locale de autoturisme marca Mercedes-Benz, Daimler face un nou pas în activitățile sale anterioare din Rusia. Noile capacități își propun să servească cererii ridicate pentru sedanurile Mercedes-Benz E-Class și SUV-uri, care sunt deosebit de mari în Rusia. Prin urmare, pe lângă noul E-Class a cărui producţie a demarat deja local, va urma producţia unor modele ca: GLC facelift, noile GLE şi GLS. Acest lucru înseamnă că cele mai vândute maşini Mercedes-Benz în Rusia vor fi produse direct local în viitor.
 
Din 2013, Mercedes-Benz a fost marca de automobile premium cu cele mai multe înregistrări de maşini noi din Rusia, iar în ultimii 10 şi-a dublat vânzările acolo.
loading...

Comments are closed.