Alte știri

(video) Merge la roșu și înjură Poliția! Vitezomana care mergea cu 200 km/h a mai făcut un LIVE!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vitezomana care acum un an a făcut un LIVE cum conducea automobilul pe bd Ștefan cel Mare cu 200 km/h, iar acum câteva zile un alt LIVE cum ignora culoarea roșie a semaforului și conducea pe contrasens, lovește din nou!

De această dată tânăra se afla la volanul automobilului iubitului ei. Tânăra conducea pe bd Ștefan cel Mare și la fel a ignorat toate semafoarele care indicau culoarea roșie. Mai mult decât atât, tinerii înjură Poliția și spun că nu au teamă de nimic. LIVE-ul a fost transmis deja de iubitul fetei cu numele de Instagram @ssss.mmmm4.

vitezomana Chisinau, mergea cu viteza excesiva prin Chisinau, o tanara merge la rosu, cu 200km prin chisinauAmintim că această șoferiță a provocat în anul 2018 un grav accident pe strada Ismail din capitală. Aflată atunci la volanul unui Hyundai, tânăra s-ar fi deplasat cu viteză excesivă şi astfel a derapat de pe şosea şi a ajuns pe contrasens lovindu-se frontal de un autoturism marca Volkswagen, care se deplasa regulamentar.

Lovitura a fost atât de violentă încât părţile din faţă ale ambelor autoturisme au rămas practic distruse, iar bucăţi din ambele autovehicule au fost împrăştiate pe carosabil.

Șoferița iresponsabilă a intrat în atenția opiniei publice pe data de 9 aprilie 2019, când a transmis LIVE pe contul său de Instragram cum conduce pe contrasens și la fel ignoră culoarea roșie a semaforului.

loading...

Comments are closed.