Actual

VIDEO // Mesaj de felicitare din partea lui Ion Ceban către pedagogi cu ocazia zilei profesionale. „Voi Sunteți adevărații arhitecți ai viitorului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mesaj de mulțumire din partea primarului general Ion Ceban, către profesorii din Republica Moldova. Edilul le-a mulțumit pentru că pedagogii au grijă de generația tânără și îi îndrumă în clipele grele.

„Voi Sunteți adevărații arhitecți ai viitorului. Prin educația și înțelepciunea pe care o oferiţi copiilor zi de zi, îi pregătiți pentru viața matură. Datorită Dumneavoastră, tânăra generație adoptă valori sănătoase, acumulează cunoștințe, capacități și experiență. Cel mai important lucru pe care îl învățăm de la Domniile Voastre, e cum să fii OM!”, a punctat edilul.

Primarul spune că această perioadă a demonstrat că puteți să faceți lucruri mărețe, necesare copii.

„Căldura și grija voastră vor rămâne pentru noi exemple demne de urmat. Vă mulțumesc pentru că investiți în viitorul copiilor noștri. Vă mulțumesc că vă faceți munca cu suflet, cu răbdare și dedicație. La mulți ani vouă, iubiți dascăli!”, a conchis acesta.

Amintim că ieri în capitală a fost organizat un concert cu această ocazie, unde mai mulți pedagogi au primit diplome în semn de recunoștință.

loading...

Comments are closed.