Alte știri

VIDEO // Mesajul EMOȚIONANT al unui băiețel de 5 ani pentru primarul capitalei, Ion Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu sigurnață fiecare locuitor al capitalei se bucură de schimbările care se produc în capitală, cu toate acestea nu doar maturii, dar și copii își doresc mai multe lucruri bune. Un copil de doar cinci ani a venit cu un mesaj neobișnuit către primarul general al capitalei, Ion Ceban. ”Domnule primar vă mulțumim pentru strada pentru biciclete, dar vă rog frumos reparați și străzile din ogrăzi”, a spus băiețelul, transmite Telegraph.md, cu referire la Noi.md

Imaginile video au fost făcute în sectorul Ciocana al capitalei, unde recent a fost reparată aleia principală. Acolo a apărut și o bandă specială destinate bicicliștilor care se bucură de un interes sporit atît din partea biciliștilor, cît și din partea copiilor care ies la plimbare.

Cu toate acestea o problemă a sectorului rămîn străzile din interiorul cartierului. Așa se face că aleea care se află între bulevardul Mircea cel Bătrîn și strada Nicolae Milescu-Spătaru, pe unde seară de seară se plimblă mămicile cu copii este practic distrusă. Pentru tinerele familii cu pici, perimetrul dintre strada Petru Zadnipru și Igor Vieru este un teritoriul potrivit dat fiind faptul că este departe de stradă, iar copiii mici se pot da cu bicicleta în siguranță. Unica problemă a drumului este totuși stricăciunea lui. Aici pe timp de ploaie, aleea se umple de noroi, iar mămicile și copii trebuie să înconjoare glodul în timpul plimbărilor de seară.

Reamintim că în ultimul an în orașul Chișinău s-au făcut multe schimbări, au fost reparate străzi, amenajate parcurile.

Mai multe terenuri pentru construcţii din Chişinău, scoase la vânzare. Care sunt regulile de participare

loading...

Comments are closed.