(video) Mihai Ghimpu despre Maia Sandu: “Acum îl numește dictator pe Erdogan, dar cu câțiva ani în urmă stătea în rând să îi strângă mâna”

miahi ghimpu pl, mihai ghimpu proteste, mihai ghimpu maia sandu, mihai ghimpu nastase, proteste platforma da, proteste nastase, alegeri locale chisinau, alegeri parlamentare proteste
 

În cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul de televiziune N4, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a comentat de ce nu a fost să picheteze la Ambasada Turciei împreună cu Maia Sandu și societatea civilă subordonată acesteia.

Mihai Ghimpu a amintit că Maia Sandu, fiind în cabinetul de miniștri condus de Vlad Filat a fost în vizită la Ankara. “Ce folos că au ieșit, dacă câțiva ani în urmă au stat în rând să dea mâna cu Erdogan“, a spus Mihai Ghimpu făcând aluzie la Maia Sandu.

Moderatorul emisiunii, Gheorghe Gonța a căzut de acord cu Mihai Ghimpu spunând că lipsa consecvenței și a deciziilor verticale este una din caracteristicile clasei politice din Republica Moldova.

Amintim că în anul 2012, Maia Sandu ca ministru al Educației a fost împreună cu Vlad Filat în vizită la Ankara. În ziua vizitei președintelui turc la Chișinău, în presă a apărut o secvență video în care lidera PAS își așteaptă rândul să strângă mâna președintelui turc.

Total
0
Shares
Total
0
Share