Politic

(video) Mihai Ghimpu despre Maia Sandu: „Acum îl numește dictator pe Erdogan, dar cu câțiva ani în urmă stătea în rând să îi strângă mâna”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul de televiziune N4, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a comentat de ce nu a fost să picheteze la Ambasada Turciei împreună cu Maia Sandu și societatea civilă subordonată acesteia.

Mihai Ghimpu a amintit că Maia Sandu, fiind în cabinetul de miniștri condus de Vlad Filat a fost în vizită la Ankara. „Ce folos că au ieșit, dacă câțiva ani în urmă au stat în rând să dea mâna cu Erdogan„, a spus Mihai Ghimpu făcând aluzie la Maia Sandu.

Moderatorul emisiunii, Gheorghe Gonța a căzut de acord cu Mihai Ghimpu spunând că lipsa consecvenței și a deciziilor verticale este una din caracteristicile clasei politice din Republica Moldova.

Amintim că în anul 2012, Maia Sandu ca ministru al Educației a fost împreună cu Vlad Filat în vizită la Ankara. În ziua vizitei președintelui turc la Chișinău, în presă a apărut o secvență video în care lidera PAS își așteaptă rândul să strângă mâna președintelui turc.

loading...

Comments are closed.