(video) Milsami Orhei a câștigat Cupa Moldovei la fotbal

Milsami Orhei a câștigat Cupa Moldovei la fotbal, ilan shor orhei
 

Milsami Orhei este noua deţinătoare a Cupei Moldovei Orange, ediţia 2017-2018. În finală, disputată miercuri, 23 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Veaceslav Rusnac a învins dramatic, în prelungiri, formaţia Zimbru Chișinău, scor 2-0. Ambele goluri ale învigătorilor au fost marcate de Maxim Antoniuc, scrie DESCHIDE.

Astfel, Milsami și-a trecut în palmares a doua Cupă a Moldovei, după cea cucerită în 2012! La ceremonia de premiere au participat Nicolae Cebotari, Secretarul General al FMF, și Petru Soltanici, Director Competiții FMF.

Momentul culminant al serii a fost când căpitanul echipei învingătoare, Andrei Cojocari, a primit mult râvnitul trofeu din mâinile lui Nicolae Cebotari.

Tradițional, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat un nou program artistic care a culminat cu evoluția formației Doredos, care a reprezentat țara noastră la concursul Eurovision Song Contest. Cu ocazia desfăşurării Finalei Cupei Moldovei – ORANGE, forul de profil a organizat de asemenea concursuri  cu premii pentru amatorii fotbalului.

Total
0
Shares
Total
0
Share