Alte știri

VIDEO // Minor din capitală cercetat penal pentru jaf. Riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor cu vârsta de 17 ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a avut loc la data de 30 mai, în timp ce individul se afla pe str. Miron Costin, prin acces liber a intrat într-un magazin alimentar și în mod deschis a sustras telefonul mobil de model ,,Samsung Galaxy A7” ce aparține angajatei megazinului. Ulterior acesta cu bunul sustras a fugit într-o direcție necunoscută. Astfel prin acțiunile sale individul a cauzat părții vătămate un prejudiciu material în sumă de 6 100 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație demarate de către polițiștii sec. Râșcani, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că minorul nu este la prima abatere acesta fiind cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Actualmente minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.