Alte știri

VIDEO // Mocanu: Trolii Maiei Sandu consumă foarte mult timp și bani pe rețelele de socializare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Antimafie, Sergiu Mocanu dezvăluie informația că Maia Sandu ar avea o întreagă fermă de comentatori plătiți pe rețelele de socializare, transmite Telegraph.md

Mocanu spune că acești troli ar fi gestionați de către deputatul PAS, Dumitru Alaiba, mai mult de atât, oamenii reali, conform lui Mocanu singuri își dau parolele de la conturi pentru ca mai apoi alți oameni să comenteze în locul lor.

Vă puteți imagina că trolii Maiei Sandu consumă foarte mult timp și bani pe rețelele de socializare? „Alaibii” Maiei Sandu. Și acum vă întreb pe voi, cum puteți să-i dați parola contului vostru de facebook? Cum puteți din patriotism să i-o dați lui Alaiba să  scrie el comentarii, în numele vostru? Că trolii nu-s ăia care și-au făcut pagini false, ăia nu-s credibili, ei comentează cu persoane reale, care și-au dat conturile din patriotism, ca alaibii Maiei Sandu să te înjure, în numele persoanei respective! Ce facem noi cu toată armata asta de aplaudaci, pe timp de pandemie? cu toți cretinii ăștia la care orice argument care i-l spui, el îți strigă-n față – anticipate?” a declarat Mocanu, în emisiunea sa pe Youtube.

Citește și: Deputat PAS: ”Criza actuală este într-o mare măsură generată de Curtea Constituțională”

loading...

Comments are closed.