(video) Moldovean din diasporă despre Maia Sandu: “Va intra în istorie ca cea care l-a instalat în tronul Moldovei pe Dodon”

Maia Sandu, Igor Dodon, ACUM, PSRM, PAS, Curtea Constitutionala, Maia Sandu despre Vladimir Turcan, Maia Sandu despre Curtea Constitutionala,

Igor Cereteu, un moldovean stabilit în diasporă, care s-a manifestat ca fiind un susținător activ în trecut a partidelor din blocul ACUM, a publicat un clip video, în care și-a explicat dezamăgirea profundă pe care o are el față de modul în care acționează actuala guvernare. Ultimele evenimente, ar fi decisive pentru ca să fie clar de conștientizat că criza în care se află Republica Moldova este una foarte gravă.

Moldoveanul din diasporă spune că a sperat că odată cu înlăturarea lui Plahotniuc și a PDM de la Guvernare, lucrurile s-ar putea schimba spre bine. Dar acum spune că “Am scăpat de dracu și am dat de tat’so”. Cereteu spune că în urma la toate evenimentele din ultima perioadă, Maia Sandu va intra în istorie ca persoana care l-a instalat în tronul Moldovei pe Igor Dodon.

Igor Cereteu spune că după alegerile locale, cel mai probabil scenariu ar fi ca Igor Dodon și PSRM, să ofere votul de neîncredere Guvernului Sandu, cel care a scumpit lumina și cel care a făcut și alte “reforme”. Acesta presupune că urmează crearea unei noi coaliții de Guvernare, între PSRM și PDM și formarea unui guvern a celor două partide.

Moldoveanul s-a referit și la evenimentele dedicate “Zilelor diasporei”, care au decurs ca de obicei. Liderii blocului ACUM, au ținut discursuri, au fost făcute din nou multe promisiuni dubioase. Cereteu a criticat și organizatorii acestor evenimente, spunând că diaspora a rămas foarte dezamăgită inclusiv din cauza invitaților sau a lipsei unor persoane destoinice la acest eveniment. Unul dintre ei fiind candidatul la Premiul Nobel, Ion Lazarencu Tiron, care a dus faima Republicii Moldova peste tot în lume, iar la “Zilele diasporei”, nu i-a fost găsit un loc.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share