Politică

(video) Moldovenii sunt împotriva unui Guvern în frunte cu Maia Sandu, avându-i ca miniștri pe Filat, Țopa și Veaceslav Platon!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luni, de 1 aprilie, proiectul umoristic Șinu Roma a făcut un baner cum ar arăta un Guvern învestit de blocul ACUM și l-au instalat lângă Arcul de Triumf, în Piața Marii Adunări Naționale. Conform lor, acest guvern va fi condus de Maia Sandu – premier, iar miniștri sunt propuși mai multe personaje controversate din anturajul partidelor PAS, DA și PLDM. Reporterul Telegraph a mers la fața locului și a discutat cu autorii fashmob-ului din PMAN, totodată a întrebat opinia trecătorilor despre acest așa-zis Guvern minoritar format de Blocul ACUM.

„De ce Vlad Filat – Ministrul Justiției? Pentru că acum stă în penitenciar astfel că el cunoaște cel mai bine DIN INTERIOR problemele justiței în țara noastră”, a spus Roman Leșan, unul din cei doi autori. Iar Pasha Parfeni ar fi un bun ministru al Apărării deoarece în caz de război, când țara va fi atacată, armata va pune muzica lui Parfeni și așa vom speria inamicii. Nașul lui Andrei Năstase, Victor Țopa, este propus la Ministerul Economei deoarece „prin anii 90, el a lucrat ministrul Transporturilor, ATUNCI a devalizat Air Moldova, evident că ACUM ar fi un bun ministru al Economei”, a mai spus Leșan.

Ministrul Educației și Culturii va fi Andrei Năstase. „Noi considerăm că el are experiență vastă în domeniul anticulturii. Avem multe cazuri, în special conferințe de presă, când Năstase se comportă bădărănește, respectiv este el un antiexemplu (piesa lui Carla’s Dreams) și ne arată cum NU trebuie să ne comportăm”, a spus Dan Vizitiu, al doilea autor. Totodată, Ana Ursachi se va ocupa cu problema transnistreană dat fiind că are mașină cu numere de înmatriculare la Tiraspol, iar Grigore Petrenco este propus la funcția de vicepremier pentru integrare europeană pentru că fiind un politician pro-rus el a cerut azil politic într-o țară din UE (Germania).

Veacelsav Platon este propus ca ministrul al Finanțelor dat fiind că este priceput la atacuri raider și devalizarea sistemelor bancare – Laundromatul rusesc, fiind un exemplu relevant, Ion Sturza – ministrul de Externe din motivul că des atacă Uniunea Europeană pe Facebook, Pavel Grigorciuc – șef la MAI, el demonstrat că are forță când l-a lovit pe Sergiu Sîrbu și Valeriu Streleț – ministrul Agriculturii deoarece are multe business-uri în acest domeniu.

Acest guvern, prezentat mai sus, va fi condus de nimeni alta decât lidera PAS, care este mason în viziunea unui cetățean: Maia Sandu e potcovită de americani, ea nu slujește poporului Republicii Moldova”, a spus el. În continuare, urmăriți reportajul realizat de Telegraph Moldova despre „Guvernul Blocului ACUM”.

loading...

Comments are closed.