Alte știri

(video) Momentul în care o gimnastă își rupe ambele picioare în timpul unui exercițiu a făcut înconjurul lumii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imagini înfiorătoare au făcut astăzi înjonjurul lumii. O gimnastă a fost filmată în timp ce își rupe ambele picioare în timpul unui exercițiu. Imaginile sunt cu un impact emoțional deosebit de puternic.

În cadrul competițiilor regionale de la Button Rouge, Samantha Cerio a reușit o săritură foarte grea, care s-a sfârșit cu o tragedie. Tânăra a reușit o aterizare neplăcută, fracturându-și ambele picioare, transmite Lad Bible.

După această accidentare îngrozitoare, Samantha a fost transportată cu targa. Ulterior, mass media a declarat că tânăra sportivă într-adevăr și-a fracturat ambele picioare, luxându-și genunchii. Antrenorul acesteia a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost imposibil de privit. „ Sam a fost mereu puternică, chiar și după această traumă îngozitoare, ea s-a interesat cum s-au prezentat celelalte colege ale sale.” a spus Jeff Graba.

Presa americană menționează că, din păcate, echipa din care făcea parte și Samantha nu a reușit să ocupe un loc înalt, era vizibil că fetele erau marcate de accidentarea Samanthei. Imediat după sfârșitul competiției, tânăra a scris pe contul său de Instagram că acesta a fost ultimul său concurs din cariera sportivă.

„După 18 ani, sunt gata să închei această etapă a vieții. Sunt foarte mândră de ceea ce am relizat, sunt fericită că am avut șansa să practic acest minunat sport și să apăr cinstea universtității mele. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris tânăra în postarea sa.

loading...

Comments are closed.