Alte știri

VIDEO // Momentul în care trei bărbați fură un frigider dintr-o ogradă din capitală. Stăpânul l-a scos afară pentru a face ordine în bucătărie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei bărbați cu vârstele de 28 ani, 36 ani și 53 ani, au fost reținuți de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt. Aceștia nu sunt la prima abatere anterior fiind judecați pentru infracțiuni analogice.

Polițiștii au fost sesizați la data de 17 ianuarie, de către administratoarea unui local amplasat pe str. V.Lupu, comunicând că a fost sustras un frigider. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, unde la fața locului femeia în vârstă de 35 de ani, a comunicat că a scos figiderul afară pentru a face curățenie în bucătărie. Ulterior când au vrut să îl dea la loc acesta nu mai era. Totodată polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul sustragerii de catre trei indivizi.

Prejudiciul cauzat  a fost estimat la 10 000 lei.

Urmare a măsurilor dispuse de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că figiderul sustras l-au vândut cu 200 lei.

Polițiștii au găsit bunul sustras și urmează a fi returnat.

Actualmente ei sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.