Externe

(video) Momentul în care un bărbat a reușit să prindă un copil căzut de la etajul 5! Care e starea de sănătate a celor doi?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul din cele mai mari pericole pentru copii este o fereastră deschisă. Rămași fără atenție, copiii deseori cad de la înălțime, de obicei, totul se sfârșește tragic, dar de această dată, copilul este unul foarte norocos.

Cazul incredibil s-a întâmplat în nord-vestul Chinei. Martorii au comunicat că pe o stradă erau mulți oameni în vârstă care au văzut cum un copil de doi ani a ieșit la etajul 5. Aceștia au încercat orice metodă pentru a-l ajuta, dar copilul a căzut în gol, transmite Inside Edition. 

Tonic Turganbek în vârstă de 28 de ani, în acest moment și-a parcat automobilul, când a auzit strigăte. Acesta a reușit să oprească copilul din cădere, dar acest lucru a devenit suficient pentru a-i salva viața. Copilul nu a avut de suferit deloc, iar Tonic a scăpat cu niște vânătăi.

„Când l-am văzut, copilul deja era în cădere. Nici nu am stat pe gânduri, m-am aruncat să-l prind.  Nu știu ce s-a întâmplat ulterior, am rămas fără conștiință. Când mi-am revenit, în jur erau polițiștii și medicii.” a spus Tonic pentru presă.

loading...

Comments are closed.