Externe

VIDEO: Momentul în care un bloc de șapte etaje se prăbușește într-o clipă! Zeci de oameni, prinși sub dărâmături

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel puțin două persoane și-au pierdut viețile, iar altele sunt date dispărute după ce un bloc de șapte etaje s-a prăbușit în orașul Fortaleza, Brazilia.

Incidentul dramatic a avut loc marți, în orașul Fortaleza, care este situat în nord-estul Braziliei.

La fața locului s-au deplasat de urgență numeroase echipaje medicale, de pompieri și de poliție. Din păcate, aceștia n-au mai putut să facă nimic pentru două persoane, care și-au pierdut viețile. Alte zece sunt date dispărute, informează Antena1.ro.

De asemenea, șapte oameni au fost salvați de sub dărâmături de echipele de intervenție.

”Opt persoane au fost scoase de sub dărâmături. Din nefericire, una era moartă. Sunt alte zece persoane pe care familiile lor nu au reuşit să le localizeze”, a explicat jurnaliştilor colonelul din serviciul de pompieri Cleyton Bezerra.

Camerele de supraveghere au surprins momentul prăbușirii imobilului, iar în imagini se poate vedea cum clădirea înaltă de șapte etaje s-a transformat rapid într-un morman de ciment.

Cauzele prăbuşirii nu au fost stabilite deocamdată. Acest caz nu este, însă, singular în Brazilia. În urmă cu șase luni, în aprilie 2019, 24 de persoane au murit în prăbuşirea a două imobile construite ilegal într-o favela din Rio de Janeiro, ca urmare a ploilor torenţiale.

 

loading...

Comments are closed.