Externe

VIDEO // Momentul în care un tanc rusesc greșește drumul și intră într-un aeroport internațional. Tanchistul a fost arestat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rușii sunt celebri pe internet, printre altele, pentru imaginile șocante surprinse în trafic. Dând dovadă de resurse nelimitate, ei au demonstrat că poți comite un accident spectaculos nu numai cu mașina, ci și cu tancul.

Un video apărut pe rețelele sociale surprinde un tanc rusesc trecând prin zidul cu sârmă ghimpată al Aeroportului Internațional Volgograd, situat în sud-vestul țării. Din incident nu numai zidul a ieșit șifonat, ci și tanchistul.

Incidentul a avut loc pe 20 octombrie, scrie The Drive, citând un site independent de știri, Baza. Tancul se îndrepta spre poligonul de antrenament.

Nu este clar dacă soldatul aflat la „volanul” vehiculului (leviere se numesc manetele care direcționează un tanc) era băut și nici dacă a încercat să oprească mașinăria de 20 de tone la contactul cu zidul, scrie site-ul menționat. Cert e că zidul a fost pus la pământ, iar tancul a ajuns victorios pe partea cealaltă (în aeroport), cu daune minime.

Ulterior au apărut și fotografii înfățișând zidul dărâmat și un soldat plin de sânge, cu mâinile aparent încătușate la spate, care ar fi de vină pentru trecerea ilegală a zidului. Un comentariu care însoțește imaginile parafrazează un proverb celebru: „Dacă zidul nu merge la soldatul rus, atunci soldatul rus merge la zid”.

loading...

Comments are closed.