Social

VIDEO: Momentul reţinerii unor studenţi internaționali şi dezvăluiri ŞOCANTE despre fetele, care au bătut o moldoveancă în stradă

Pinterest LinkedIn Tumblr

PUBLIKA.MD au publicat imagini video de la operaţiunea de reţinere a doi studenţi din Israel, care au vrut să dea mită ofiţerilor SIS. Aceştia le propuneau oamenilor legii bani pentru a scăpa de un dosar penal.

Astfel, la 04 noiembrie curent, aproximativ la ora 17:30, ofiţerii Centrului Antiterorist al Serviciului de Informaţii şi Securitate de comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în flagrant delict, au reţinut doi cetățeni israelieni cu vârsta de 23 și, respectiv, 24 de ani, unul dintre aceștia fiind bănuit în săvârșirea infracțiunii de circulație ilicită de droguri, în timp ce urmau să transmită a doua tranșă a mijloacelor financiare investigatorului sub acoperire. Banii urmau să ajungă la persoane cu funcție de răspundere și persoane publice din cadrul Biroului de Migrație și Azil, dar și altor angajaţi din instituțiile implicate în documentarea infracțiunii de circulație ilicită de droguri.

În cadrul audierilor, tinerii au povestit că au vrut să dea câte 2000 mii de euro oamenilor legii pentru a-şi ajuta prietenele, care au bătut o moldoveancă în stradă. 

– Cu privire la fetele care au bătut o cetăţeancă a Republicii Moldova şi au fugit din ţară. Mă interesează, cum te gândeai să rezolvi problemele lor și ce sumă de bani au propus pentru fetele respective?
– Da, cumva, ca să le ajutăm.
– Tu astăzi ai propus câte 2.000 de euro pentru fetele respective?
– Eu am spus, cum se poate..

loading...

Comments are closed.