Externe

VIDEO // Motivul pentru care un rus și-a aruncat Mercedesul G-class din elicopter: „M-a dezamăgit”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Moroz, un blogger rus, a plătit 4.000 de dolari pentru a arunca din elicopter un Mercedes-Benz G-Class. Bărbatul a pus la cale această cascadorie ca urmare a unui pariu, relatează The Moscow Times.

SUV-ul Mercedes-Benz G-Class a fost aruncat din elicopter în regiunea Karelia, din nord-vestul Rusiei. Poliția a anunțat că investigează incidentul pentru a stabili dacă a fost încălcată vreo lege în timpul cascadoriei, notează Themoscowtimes.com. Întreg momentul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe Internet.

Proprietarul mașinii a plătit unui aeroport local din Rusia echivalentul a 4.000 de dolari pentru a arunca autoturismul de la 300 de metri înălțime, precizează portalul onego.ru.

Reprezentanții aeroportului au precizat că SUV-ul distrus a fost dus la un cimitir de mașini.

Potrivit unor surse citate de presa rusă, proprietarul autoturismului a pus la cale această cascadorie în urma unui pariu. În schimb, blogger-ul rus a spus că și-a aruncat mașina din elicopter pentru a da o lovitură de imagine.

„Mă întrebați probabil de ce fac asta. A fost mașina visurilor mele pentru care am strâns bani ca să o cumpăr în urmă cu doi ani. M-a dezamăgit și acum vedeți în ce s-a transformat. M-am săturat de ea”, a spsu bloggerul rus Igor Moroz, cunoscut în mediul online pentru farsele sale.

Peste 500.000 de oameni au văzut filmarea cu mașina aruncată din elicopter.

loading...

Comments are closed.