VIDEO // Născut în Chișinău, Cristian Porcari, fost concurent X FACTOR România, a lansat un nou single „Dansează cu mine”

Născut în Chișinău, Cristian Porcari, fost concurent X FACTOR România, a lansat un nou single „Dansează cu mine” – O piesă emoționantă cu un videoclip pe măsura, ce are în spate o poveste de dragoste care se sfârșește într-un mod tragic.

După succesul înregistrat cu piesa “Bolnavi de amintiri” care a adunat peste 2,3M vizualizări, Cristian Porcari lansează single-ul follow-up denumit “Dansează cu mine”. Această baladă este despre o dragoste pasională, neîmplinită, plină de emoții puternice. Vibe-ul piesei parcă rezonează cu perioada grea prin care trecem din punct de vedere social dar și cu anotimpul în care ne aflăm.

“La fel ca Bolnavi de Amintiri ideea acestei noi piese am compus-o la chitară, într-o versiune acustica, fiind inspirată tot dintr-o experiență proprie, apoi, alături de echipa mea The One Records (Dael Damsa & Claudiu Doru) am lucrat ideea care a prins viață într-o formă finală, transformând-se în ceea ce este astăzi “Dansează cu mine”, povestește Cristian Porcari.

Povestea videoclipului vine în completarea subiectului piesei, aducând un plus de dramatism. În cadrele videoclipului “Dansează cu mine”, protagoniștii sunt prezentați în paralel în 2 dimensiuni principale, având în centru Ultimul Dans (trecut vs. prezent, iubirea sugerată prin dansul pasional al celor doi vs. durerea exprimată prin singurătatea pe care o resimte acest cuplu, despărțit într-un mod atât de tragic, aceste planuri îmbinându-se într-un mod artistic cu cadrele în care este prezentată povestea accidentului).

În urma accidentului de mașină, el moare, dar pentru că cei doi se iubesc foarte tare și de ambele parți există regrete și mustrări de conștiință, el nu se poate desparți de lumea fizică, materială și rămâne captiv între cele două lumi. Ea îl cheamă mereu în mintea și în sufletul ei și nu îl lasă să plece, imaginându-și că acesta încă trăiește și dansează cu ea. Acest Ultim Dans pe care ea și-l imaginează că îl dansează împreună este de fapt o eliberare prin care încearcă să oprească timpul, ca ei sa rămână pentru totdeauna împreună.

La fel ca și videoclipurile precedente lansate de Cristian Porcari “Dansează cu mine” poartă semnătura echipei talentate de la Mau Creative.

Această piesă de dragoste, radio friendly, „Dansează cu mine” este cel mai recent proiect muzical propus de The One Records, noul label fresh fondat de producători care au produs până în prezent singleuri pentru artiști importanți precum: Andra, Voltaj, Otilia, Celia, ‪Faydee, Deepside Deejays, Andreea D, Andrei Leonte, Anna Lesko, ‪Cleopatra Stratan, Eneli, Dominique dar și pentru artiști si vloggeri din noul val printre care Denis Midone, Andreea Bostanica, Bianca Adam (Tequila) etc.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share