Politic

(video) Năstase înjurat de oamenii din suburbii: „Andrușa, te-am votat, dar tu ne-ai vândut! Rușine!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei întâlniri cu alegătorii din una din suburbiile circumscripției 33, Andrei Năstase a fost luat la rost de către localnici. Aceștia i-au reproșat liderului Platformei DA că s-ar fi vândut și a dezamăgit prin acțiunile sale. Totodată, alegătorii l-au taxat pe liderul blocului ACUM pentru faptul că vine foarte rar în suburbii și o face doar pentru a cerși voturi.

Ortacii și bodyguarzii lui Năstase au încercat prin diferite metode să închidă gurile oamenilor și să le interzică să dea întrebări mai puțin comode către liderul PPDA. Acesta chiar a cerut polițiștii, pe care simpatizanții blocului ACUM de obicei îi insultă, să alunge de la întâlnire persoanele care nu sunt de acord cu platforma electorală a blocului ACUM.

Alți locuitori ai suburbiei și-au expus nemulțumirea în privința faptului că Năstase a adus după sine „susținători artificiali”, adică a venit cu oameni din alte localități ca să creeze impresia că este susținut masiv în localitatea cu pricina. Din nou însă Năstase a încercat să închidă gura bărbatului care a spus această remarcă, cerând polițistului să îl alunge pe acesta de la evenimentul organizat de liderul Platformei DA.

La întrebările incomode, sau la acuzațiile că Năstase ar fi vândut proprii alegători, candidatul blocului ACUM a ales să râdă, fără să vină cu un răspuns la acuzații. O altă întrebare care l-a pus în dificultate pe liderul PPDA a fost adresată de către un locuitor al suburbiei. Acesta l-a pus la curent pe candidatul ACUM despre faptul că în echipa sa este un anume Gheorghe Bălan, care a înstrăinat ilegal comuna Băcioi de 8 hectare de pământ. „Dacă promiteți că veți lupta cu corupția, de ce nu luptați cu dumnealui mai întâi”. Andrei Năstase a ales să eschiveze de la această întrebare spunând că nu este procuror să răspundă de deciziile judecătorești.

loading...

Comments are closed.