(video) Nata Albot cere despăgubiri 250.000 de dolari de la un moldovean care a acuzat-o de evaziune fiscală

nata albot, gabriel calin, festivaluri moldova, nata albot festivaluri, iamania, festvalul levantica, andrei bolocan

Jurnalistul Gabriel Călin, care în momentul de față se află la muncă în Statele Unite ale Americii, a postat un video pe pagina sa de Facebook în care a anunțat că Nata Albot l-a dat în judecată pe un moldovean și cere drept despăgubiri 250 de mii de dolari. Motivul este că moldoveanul în cauză a spus că la festivalurile organizate de Albot nu se ofereau bonuri fiscale.

Călin spune în adresarea sa video că acel moldovean și-a permis să spună că la festivalurile organizate de Nata Albot nu s-ar oferi bonuri fiscale pentru biletele de intrare, lucru confirmat în comentarii de către unii din vizitatorii acestor festivaluri. “Dădeau niște “brasleturi” să nu te pierzi. Nici un fel de bon fiscal nu a fost oferit”. 

Jurnalistul amintește că Nata Albot împreună cu soțul ei, Bolocan se ocupă zilnic doar cu faptul că aruncă cu rahat în diferiți oameni pentru ca să își câștige existența dar și pentru ca să câștige în alegeri oamenii pe care îi susțin ei. Acesta roagă pe toți care au fost la festivalurile Natei Albot să spună, dacă se ofereau acestea sau nu. “Pentru că pare absurd să ceri de la un conațional al nostru, cetățean al “statului capturat” 250 de mii de dolari pentru că acesta și-ar fi permis să spună că la festivalurile organizate de tine nu se dădeau bonuri fiscale”.

Autorul adresării video, folosind un vocabular 18+ a spus că acești doi inși care trăiesc în Canada pe seama donațiilor moldovenilor, “care vă donează câteva sute de lei pentru a primi careva impresii de neuitat la aceste festivaluri, vă pare lucru normal să îl băgați în datorii de 250 de mii de dolari pe unul dintre aceștia? Voi, cei care ne îndemnați să facem un bine țării, pentru a-l vota pe Filat care împreună cu Șor și alți complici a furat miliardul, considerați că onoarea și demnitatea voastră a fost lezată în valoare de 250.000 de dolari?” 

Gabriel Călin își încheie adresarea video cu o dedicație muzicală adresată celor doi cerșetori din Canada. Călin consideră că celor doi le-ar fi mult mai util să primească în loc de 250.000 de dolari, titlul unei cunoscute melodii al regretatului artist Vadim Ivanov.

Nata Albot cere despăgubiri 250.000 de dolari de la un moldovean care a acuzat-o de evaziune fiscalăm gabriel calin, andrei bolocan canada lumina

Total
0
Shares
Total
0
Share