Social

(Video) Nata Albot și Andrei Bolocan atacă moldovenii care lucrează șoferi pe truck în SUA. Îi consideră pe toți niște proști!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un jurnalist moldovean, care lucreză de mai mult timp șofer pe truck în Statele Unite, s-a arătat revoltat de o declarație făcută de concubinii Nata Albot și Andrei Bolocan la emisiunea Internetu’ Grăiește. Aceștia doi, intrând într-un conflict cu un alt basarabean care este truck-ist, au declarat public că toți moldovenii care practică această meserie în SUA ar fi lipsiți de inteligență.

Totul a început de un moldovean care a acuzat-o pe Nata Albot că nu a oferit bonuri de plată la vânzarea biletelor la festivalurile organizate de ea, iar conform legii asta înseamnă evaziune fiscală. Acel bărbat este un șofer de truck din Statele Unite. În replică, Nata Albot l-a acționat pe compatriotul său în judecată cerând de la el 250 000 de dolari pentru că i-ar fi lezat reputația.

Ulterior, într-o altă emisiune online, Nata și Andrei au atacat toți moldovenii care lucrează șoferi pe truck în SUA, cosiderând-i niște proști, niște oameni lipsiți de educație. Jurnalistul de la Chișinău, Gabriel Călin, care în prezent muncește truck-ist pe continentul nord-american, s-a simțit personal vizat. Călin a publicat un mesaj video pe facebook prin care condamnă comportamentul absolut ofensator de care au dat dovadă Nata și Andrei. Vedeți video mai jos.

În continuare, publicăm dovada prin care Nata Albot a cerut despăguri de 250 000 dolari de la moldoveanul care a acuzat-o de evaziune fiscală la festivalurile pe care le organizează în Republica Moldova.

Nata Albot cere despăgubiri 250.000 de dolari de la un moldovean care a acuzat-o de evaziune fiscalăm gabriel calin, andrei bolocan canada lumina

loading...

Comments are closed.