Alte știri

(video) Nata Albot și Andrei Bolocan vor deveni părinți pentru a doua oară

Pinterest LinkedIn Tumblr

canada, Nata Albot și Andrei Bolocan vor deveni părinți pentru a doua oară, vedete moldova Cunoscutul cuplu format din foștii jurnaliști JurnalTV, Nata Albot și Andrei Bolocan, vor deveni părinți pentru a doua oară. Vestea a fost confirmată chiar de Nata, după ce burtica de gravidă a fost observată la ultimul eveniment din capitală – Fashion Soireè, transmite zugo.md.

Menționăm că cei doi mai au un copil împreună, Magda, născută în iulie 2015. De altfel, Nata este mamă a încă două fetițe, Eva și Sonia. Jurnalista s-a mutat în Canada acum câțiva ani împreună cu fiicele sale și soțul.

„E un an complicat, cu mai multe evenimente complicate în familie, legate de sănătate. Sarcina nu este una planificata, dar a fost primită cu multă bucurie”, a menționat Nata Albot.

Andrei Bolocan este cunoscut în Republica Moldova ca vlogger politic, fiind autorul emisiunii online Lumina. Totodată el a devenit cunoscut și în România după ce a participa la emisiunea iUmor cu o piesă proprie numită „Penis-Vagin”.

loading...

Comments are closed.