Alte știri

VIDEO // Natalia Morari se retrage de la pupitrul emisiunii Politica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Realizatoarea emisiunii „Politica” de la TV8, Natalia Morari, a anunțat că se retrage de la pupitrul emisiunii pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece urmează cel mai frumos proiect din viața sa. Aceasta urmează să aducă pe lume un copil, dar promite că revine cât de curând, informează TV8.md

La finalul emisiunii din 25 martie curent, Natalia Morari și-a luat rămas bun de la telespectatorii săi, rugându-i să îi țină pumnii și să îi transmită gânduri bune: „Trec prin asta prima dată. Vă mulțumesc și ne revedem cât de curând!

Natalia Morari a anunțat că este însărcinată, chiar de ziua sa de naștere, pe rețelele de socializare: „Salut 37! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună, ideală oricum n-am cum să fiu”.

Redacția Telegraph.md îi urează Nataliei Morari sarcină ușoară și multă sănătate pentru dânsa și viitorul ei copil!

Citește și: Noi reguli de modificare a datelor din Registrul de stat

loading...

Comments are closed.