VIDEO // Natalia Parasca, președintele Partidului “Renaștere”, face apel către opoziție să se alăture protestului împotriva guvernării PAS

Într-o declarație făcută astăzi în cadrul unui briefing de presă, Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere,” a îndemnat toate forțele politice de opoziție din Moldova să se unească pentru a pune capăt, în mod colectiv, cursului economic și social periculos impus de Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Parasca a declarat că, în ciuda opiniilor politice diferite a anumitor probleme, acum este momentul ca opoziția să se unească împotriva ceea ce ea descrie drept „nelegiuire flagrantă și haos”. Făcând apel la toate partidele de opoziție veritabilă, aceasta a menționat că este important un dialog pentru a contracara acțiunile actualului guvern.

”Astăzi aș dori să mă adresez tuturor forțelor politice de opoziție. S-ar putea să avem opinii diferite cu privire la multe probleme, dar astăzi nu aceasta nu contează. Vedem cum Maia Sandu și PAS duc țara către un dezastru economic și șoc social. Înțelegem că Maia Sandu și PAS distrug sistematic opoziția, ne limitează libertatea de exprimare și ne privează de drepturile civile. Mai are cineva iluzii? Maia Sandu va face orice pentru a-și asigura un al doilea mandat. Și avem o singură șansă să oprim această nelegiuire flagrantă – trebuie să ne unim”, a declarat Natalia Parasca.

Aceasta a adăugat că, în viziunea sa, un al doilea mandat al lui Maia Sandu ar putea reprezenta calea către o „dictatură a unei singure forțe politice” și a subliniat că este responsabilitatea comună a opoziției să nu permită această evoluție.

”Ne propunem să începem un dialog privind consolidarea tuturor forțelor de opoziție sub sloganul „Moldova fără Maia Sandu, Moldova fără PAS”. Al doilea mandat al lui Sandu este calea către dictatura unei singure forțe politice. Iar sarcina noastră comună este să nu admitem acest lucru”, a conchis președintele partidului.

Total
0
Shares
Total
0
Share