Social

VIDEO // Need for Speed pe străzile din Chișinău. Cine sunt persoanele care au pus pe jar mai multe echipaje ale poliției?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru minori au fost reținuți de inspectorii de patrulare, după ce au răpit un automobil și-l conduceau pe străzile din capitală.

Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, inspectorii de patrulare au primit informația precum că a fost răpit un autovehicul de marcă Opel Kadett, de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Polițiștii de patrulare au intervenit operativ și, în scurt timp, la intersecția străzilor Ion Creangă și Alba Iulia, mașina căutată a fost depistată în trafic. La solicitarea oamenilor legii de a stopa unitatea de transport, cel de la volan intenționat a apăsat pe accelerator și și-a continuat deplasarea.

Timp de 25 de minute, mai multe echipaje de patrulare au fost implicate pe diferite tronsoane de drum, pentru a stopa mijlocul de transport și a preveni un eventual accident rutier. Într-un final, acesta a fost stopat forțat în satul Revaca din Sîngera. În momentul reținerii și documentării s-a depistat că la volanul mașinii se afla un minor de 17 ani, care avea ca pasageri alți 3 minori, doi băieți și o fată. Aceștia au recunoscut că au răpit unitatea de transport din apropierea unui centru comercial din capitală, pentru a se plimba; dar nu s-au conformat cerințelor polițiștilor de patrulare de teama că sunt minori și nu dețin permis de conducere.

Pentru a identifica circumstanțele cauzei și încadrarea juridică, la fața locului a fost solicitată intervenția grupei operative a IP Botanica.

loading...

Comments are closed.