Social

(video) Nepoții lui Mihai Ghimpu au fost alungați din sat de către locuitorii satului Colonița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor din satul Coloniția a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnul în față, de către consilierul local din partea Partidului Liberal, Dumitru Ghimp, nepot al politicianului Mihai Ghimpu. Tânărul consilier a devenit agresiv după ce fratele său, Viorel Ghimp, a fost numit mincinos de către victimă.

Incidentul a avut loc ieri seara lângă Primăria satului Colonița. Consilierii liberali, printre care și Dumitru Ghimp, au vrut să convoace ședința consiliului pentru a o desemna în funcția de primar interimar pe consiliera Lidia Ghimpu, o rudă de a lui Mihai Ghimpu. Funcția a devenit vacantă după ce primarul ales al localității, Angela Zaporojan, a fost suspendat din funcție fiind condamnată de către Curtea de Apel Chișinău pentru depășirea atribuțiilor de serviciu, scrie CrimeMoldova.

Angajați ai Primăriei, dar și locuitorii satului, le-au blocat celor șapte consilieri accesul în instituție. Cele două tabere au început să se certe, insultându-se reciproc, iar Dumitru Ghimp l-a lovit pe Vitalie Baranov cu pumnul în față.

Locuitorii din Colonița s-au arătat indignați de agresivitatea manifestată de Dumitru Ghimp, i-au huiduit pe cei doi frați și le-au strigat: „Afară din sat!”.

Polițistul de sector din Colonița nu a răspuns la telefon pentru a se expune.

Sursa: CrimeMoldova.com

loading...

Comments are closed.