Alte știri

VIDEO // Netflix l-a prezentat pe Iisus Hristos ca fiind gay. Peste un milion de oameni cer să fie ștearsă comedia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste un milion şi jumătate de persoane au semnat o petiţie prin care solicită platformei video Netflix să înlăture o comedie care-l înfăţişează pe Iisus drept homosexual.

Comedia „The First Temptation of Christ“ a fost realizată de un grup de comedianţi cunoscuţi pe YouTube şi a fost lansată de Netflix, în Brazilia, pe 3 decembrie, scrie adevarul.ro.

„The First Temptation of Christ“ sugerează că Hristos se află într-o relaţie homosexuală cu prietenul său, Orlando.

„Iisus, care a împlinit 30 de ani, aduce un oaspete surpriză pentru a-I cunoaşte familia. Un special de Crăciun atât de greşit trebuia să fie de la comedianţii Porta dos Fundos“, se arată în descrierea producţiei.

Filmul, care este disponibil şi pe Netflix România, a isterizat astfel cinefilii. În prezent, peste un million şi jumătate de persoane au semnat o petiţie online prin care cer platformei video să înlăture comedia din lista de programe.

Potrivit AFP, citat de The Independent, Eduardo Bolsonaro, fiul preşedintelui brazilian, a scris: „Susţinem libertatea de exprimare, dar merită să ataci astfel credinţa a 86% din populaţie?“

De asemenea, un preot brazilian a mărturisit că a renunţat la Netflix, catalogând producţia difuzată de platformă drept „o blasfemie“. „Este vulgară şi ofensatoare“, a adăugat el.

loading...

Comments are closed.