Alte știri

(Video) Nicoleta Nucă a lansat o nouă piesă, în colaborare cu un interpret din România!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nicoleta Nucă și-a bucurat fanii cu o nouă piesă care speră să le cucerească inimile. „Tăcerea” este noul videoclip pe care l-a filmat alături de interpretul de la București, Vescan.

Artista de la Chișinău a postat noua ei piesă pe pagina de Facebook și a lăsat și un mesaj pentru internauți. „În sfârșit a ieșit #Tacerea feat. VESCAN!! O piesă foarte dragă alături de un artist suuuper talentat și un Om cu literă mare!! Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum ne place nouă!”, a spus ea.
 
Vescan a declarat că o apreciează de mult timp pe Nicoleta și mereu a știut că vocile lor se potrivesc perfect, era doar o chestiune de timp. „La capitolul feeling, piesa asta are ceva special de la prima notă, am participat cu mare drag la ea alături de Nicoleta, Dorian Owsin și Anastasia și, într-un final, din multe idei a ieșit „Tăcerea”. Piesa surprinde un moment cu multe semne de întrebare și reproșuri dintr-un cuplu, momentul acela în care căutăm vinovați și explicații și nu rezolvarea problemelor. Una peste alta, sunt foarte încântat de această colaborare și abia aștept să ajungă în casele și inimile voastre. Peace and love”, a spus Vescan.
 
Producția muzicală a fost realizată de Dorian Oswin, iar videoclipul a fost filmat și regizat de SAN și produs de Loops Production.
loading...

Comments are closed.