(video) Noi demisii în Guvernul Sandu! Trei locuri au rămas vacante în urma ședinței de astăzi

guvernul sandu, cumatrism moldova, nanasism, dumitru ciorici, stefan ciorici, secretar general guvern, mihai casapu, victor bodiu, dumitru alaiba

Demisii şi numiri noi în şedinţa de, astăzi, a Guvernului. Secretarul de stat de la Ministerul Justiției, Nicolae Eșanu, a scris cerere de demisie din data de 15 august, iar Guvernul a acceptat-o.

Totodată, a plecat din funcţie directorul general adjunct al Agenției Proprietăți Publice, Vladislav Chetrari, dar şi șeful Agenției Naționale Antidoping, Serghei Afanansenco, transmite Publika.

Tot în şedinţa de astăzi a Executivului Alexandru Sonic a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii, responsabil de domeniul economic.

Fotoliul de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului va fi ocupat de Iuliana Cantaragiu, reprezentant al societății civile.

Şi Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale s-a ales cu un nou secretar de stat. Este vorba despre Alexandru Voloc.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share