Politică

VIDEO // Noi proteste ale angajaților de la Calea Ferată. Slusari solicită convocarea Consiliului Suprem de Securitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații întreprinderii „Calea Ferată a Moldovei” din Ocnița, Bălți, Bender și Basarabeasca au organizat proteste, în contextul în care nu li s-au achitat salariile din luna noiembrie-decembrie, informează N4.md

Șefii nodurilor feroviare au trimis din nou scrisori președintelui țării și președintelui parlamentului, în care au solicitat să fie luate măsuri urgente în legătură cu situația creată.

Angajații Calea Ferată a Moldovei au anunțat că vor organiza proteste în cazul în care nu vor primi salariile până pe 25 aprilie. Pe 12 aprilie, liderii sindicatului din domeniul feroviar au expediat o scrisoare președintelui țării și președintelui parlamentului, în care au solicitat achitarea salariilor pentru patru luni.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a solicitat convocarea Consiliului Suprem de Securitate pentru a discuta problemele întreprinderii.

Comisia parlamentară de anchetă a stabilit că, în ultimii 10 ani, întreprinderea „Calea Ferată a Moldovei” a fost prejudiciată cu peste 1,5 miliarde de lei.

Citește și: Sergiu Litvinenco anunță că-l va da in judecată pe socialistul Vasile Bolea pentru calomnie

loading...

Comments are closed.