Social

VIDEO // O asistentă de la Ambulanță a fost filmată în timp ce fuma în mașină în timpul unei misiuni

Pinterest LinkedIn Tumblr

O asistentă medicală de la substaţia din comuna Suplacu de Barcău, arondată Staţiei din Marghita a Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Bihor, a fost filmată în timp ce fuma în mașina de ambulanță în timpul unei intervenții, transmite libertatea.ro.

Conform normelor de lucru ale instituţiei, se interzice fumatul la o distanţă mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanţe. Femeia a fost filmată fumând liniștită, a informat Bihoreanul.

Dr. Liciniu Venter, managerul SAJ Bihor, a confirmat că asistenta filmată fumând în cabina autospecialei se numeşte Simona Pop, iar ambulanţierul care a realizat filmarea cu un telefon în timp ce şofa este Ioan Mierluţ, angajat şi el la substaţia din Suplacu de Barcău.

„Cei doi au avut relaţii apropiate până în această vară, când dintr-o dată nu s-au mai înţeles, iar doamna asistentă a cerut conducerii SAJ Bihor înlocuirea ambulanţierului.

Problema e că ea a mai schimbat şi în trecut trei sau patru ambulanţieri. Comitetul Director i-a refuzat solicitarea, pentru că ambulanţierului nu i s-au putut imputa neajunsuri profesionale.

Acum, în toamnă, doamna asistentă a cerut din nou acelaşi lucru, să i se dea alt ambulanţier, transferat de la Staţia din Marghita, tot fără să poată invoca abateri profesionale ale colegului ei, care ar urma să fie detaşat la Marghita”, a explicat o sursă.

Sunt în război

Dr. Liciniu Venter a confirmat că între cei doi angajaţi de la substaţia din Suplacu de Barcău există un o relaţie de ostilitate, precum şi faptul că imaginile realizate de ambulanţier cu asistenta fumând în timpul unei intervenţii au ajuns şi în posesia conducerii instituţiei.

„Am primit şi noi filmuleţul. Este pentru prima oară când se întâmplă un asemenea lucru. Între cei doi colegi există o problemă, este adevărat că doamna asistentă a cerut să facă echipă cu alt ambulanţier.

Problema este că niciun alt ambulanţier de acolo nu doreşte să lucreze cu asistenta respectivă şi nicio asistentă cu ambulanţierul respectiv. Cred că vom decide, totuşi, să rămână în aceeaşi echipă”, a declarat managerul SAJ Bihor.

loading...

Comments are closed.