Social

VIDEO // O femeie de 33 de ani a furat portmoneul unei fete, în sectorul Ciocana

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie în vârstă de 33 de ani locuitoare a capitalei, a fost reținută de către polițiștii Secției combatere infracțiuni în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chisinău, pentru comiterea unei pungășii.

Cazul a avut la data de 6 septembrie, în timp ce suspecta se afla pe teritoriul pieții amplasată pe str. Ginta Latină din sec. Ciocana, pe ascuns a sustras din geanta unei tinere de 22 de ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești și acte personale. Urmare a depistării lipsei portmoneului tânăra imediat a sesizat polițiția. Prejudiciul cauzat constituie 5 00 lei.

Astfel, urmare a măsurilor întreprinse de forțele de ordine la scurt timp de la comiterea infracțiunii, femeia suspectată în comiterea infracțiunii a fost reținută și escortată la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vina. Totodată este de menționat că aceasta nu este la prima abatere fiind judecată pentru infracțiuni analogice.

Femeia este cercetată penal în stare de libertate pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

În context, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor:

-Cînd aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect, lângă DVS.

-Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.

-Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.

-Evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.

-Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vârstă diferită.

Cercetată penal de către polițiști, pentru pungășie comisă în sectorul Ciocana☝️👮Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor:-Cînd aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect, lângă DVS.-Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.-Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.-Evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.-Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vârstă diferită.➡️ http://politiacapitalei.md/2020/09/11/cercetata-penal-de-catre-politisti-pentru-pungasie-comisa-in-sectorul-ciocana/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Пятница, 11 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.