Politic

(video) O femeie din Transnistria recunoaște că socialiștii propuneau câte 400 de lei oamenilor să îl voteze pe Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activistul civic Valeriu Pașa a postat pe pagina sa un video în care o femeie recunoaște că mai mulți oameni din stânga Nistrului au fost aduși la secțiile de vot în mod organizat. Femeia spune că au venit mai mulți oameni la uzină și au propus câte 400 de lei pentru ca să îl voteze pe Dodon.

În secvența video postată de către activistul Valeriu Pașa se observă o coadă imensă cu doritori de a merge la secțiile de vot din preajma regiunii transnistrene. Femeia care a fost de acord să vorbească pentru cameră a recunoscut că vineri i s-a propus celor care au cetățenie moldovenească să vină să voteze pentru Dodon în schimbul sumei de 400 de lei.

„Am venit de la Tiraspol. Dacă Dodon a aorganizat transport trebuia să se gândească cu capul. O doamnă care stă în rând mi-a spus că vineri s-au apropiat niște oameni la zavod (n.red „uzină”) și au întrebat aveți cetățenie moldoveenească, avem, vă dăm câte 400 de lei să-l votați pe Dodon”, a declarat femeia.

Astăzi Partidul Democrat din Moldova a publicat un comunicat de presă prin care a anunțat că a depus o sesizare la Comisia Electorală centrală în care a venit cu învinuiri la adresa PSRM precum că aceștia ar oferi bani pentru participarea la votare în secțiile constituite pentru alegătorii din stânga Nistrului.

loading...

Comments are closed.