Alte știri

VIDEO // O femeie dispărută de doi ani a fost găsită în viață, plutind pe mare. Povestea ei incredibilă

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 46 de ani din Columbia a fost găsită în viață, plutind pe mare, la doi ani după ce a fost dată dispărută de rudele ei, scrie The Sun.

Angelica Gaitan a fost găsită duminică de o echipă de pescari, în Marea Caraibelor, plutind la doi kilometri de coasta Puerto Colombia.

Potrivit presei locale, femeia plutea pe apă de aproximativ opt ore și a fost dusă la un spital unde a ajuns în stare de șoc.

De doi ani, familia femeii nu a știut nimic despre ea. Acum, fiica ei Paula Castiblana a explicat cu mama sa a ajuns să sufere atacuri de panică și începuse să creadă că este urmărită de oameni care „vin după ea”.

După ce a fost salvată, Angelica le-a declarat medicilor că a dugit de acasă, fiind victimă a violenței domestice, iar de atunci a pierdut contactul cu rudele sale. Ea a declarat că a intrat în apă pentru că nu mai dorea să își continue viața.

„Credem că în perioada în care a dispărut, ceva i s-ar fi întâmplat și i-a produs o traumă psihologică. De fiecare dată când vedea o mașină scumpă, începea să țipe și să spună că vin după ea și că nu trebuie să o lăsăm să ajungă în acele mașini. Își acoperea capul și spunea că un bărbat va veni după ea”, a declarat Paula.

Imagini din momentul în care femeia a fost salvată de doi pescari s-au răspândit pe rețelele de socializare. Potrivit La Libertad, pescarii au crezut inițial că văd un buștean care plutește pe mare – înainte ca Angelica să-și ridice mâinile cu ultimele puteri pentru a face semn de ajutor.

Unul dintre cei doi bărbați este văzut apoi cum încearcă să o tragă în barcă pe femeie, care pare incinștientă. Pescarii încearcă apoi să aibă o conversație cu ea și să-i dea apă, dar femeia începe să plângă.

După ce și-a mai revenit, Angelica le-ar fi spus celor doiu pescari: „M-am născut din nou, Dumnezeu nu a vrut să mor”.

Sursa: StirilePROTV

loading...

Comments are closed.